RAZGIBAJMO TELO
SRČNI VZPODBUJEVALNIKI
TRIGLAVSKA ROŽA
UTRIPOVCI SMO PRIDNI KAKOR ČMRLJI
TUDI DEŽNE KAPLJE NISO OVIRA ZA NAŠO REKREACIJO
ČLANI IZVRŠILNEGA, NADZORNEGA IN STROKOVNEGA ODBORA DRUŠTVA UTRIP


Povabilo članom društva

Objavil: Urednik .

Pozdravljeni,

Z veseljem vam predstavljam in vabim na svoje online vadbe v živo, ki so dostopne na strani https://vadbe.net/vadbe. V programu so različne vadbe, od manj do bolj intenzivnih vadb, senior vadbe, vadbe za ljudi s Parkinsonovo boleznijo, otroški program za predšolske otroke, prvo triado in hiphop 8-12 let. Za starejše je najbolj primeren program senior vadb, lahko tudi vadba za Parkinsonove bolnike. Tisti, ki zmorete več, lahko preizkusite tudi vadbo pilates in bazično vadbo. Vabljeni ste seveda, da si ogledate katero koli vadbo želite.

Vadbe so zaenkrat, vsaj v mesecu decembru, brezplačne. Potrebna je le registracija na zgornji povezavi. Če se sami težko znajdete za pripravo online vadb, prosite svoje otroke ali vnuke, da vam pomagajo pri tem. Pri pregledu vadb bodite pozorni na datum in uro, ko bo vadba na urniku. S senior vadbami pričnemo v ponedeljek 21.12 ob 8.30 uri. Če takrat ne boste utegnili, bo vadba na spletu še vedno dostopna.

Spletno povezavo do vadb (https://vadbe.net/vadbe) lahko pošljete tudi svojim prijateljem, domačim, otrokom, skratka tistim, ki bi želeli migati v teh zimskih dneh.

Vem, da ni isto kot, če bi vadili skupaj v dvorani, ampak trenutno je situacija taka in upam, da boste zbrali dovolj motivacije, saj je za naše zdravje zelo pomembno, da smo telesno aktivni.

Želim vam vse dobro in ostanite zdravi!

Lep pozdrav,
Jerneja Premelč

Dr. Jerneja Premelč
Plesni in vadbeni center Ludus
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Gsm: 040/626-334
Spletna stran: http://plesnovadbenicenter.ludus.si/